Főbb gyártóink

Air Liquide Welding

Az ALW cégcsoport 3000 munkást foglalkoztató, világméretű vállalat. Öt különálló márkát foglal magába, úgymint: OERLIKON, SAF-FRO, CEMONT, WELDTEAM és WELDLINE.

 

http://www.airliquidewelding.com

Böhler Welding

A Böhler Uddeholm csoporton belül a Böhler Welding vezető hegesztéstechnikai márkának számít megoldásaival. Termékei minden típusú hegesztési alkalmazásban megállják a helyüket, de különösen a közepes- és magas minőségű fémek területén. A Böhler Welding több évtizedes tapasztalata, eddigi eredményei és moder technológiái 1926 óta több, mint 80 országban vannak jelen.

http://www.boehler-welding.com

Corweld

A CORWELD 1998-ban alakult. Tevékenysége, elsősorban erősen ötvözött, korrózióálló és hőálló acélok valamint nikkelötvözet hegesztőanyagok forgalmazása saját, INOX márkanév alatt. A közel 80 minőséget és 300 változatot lefedő INOX családot folyamatosan bővítik. 2004 óta a teljes palettáját kínálja melegszilárd, hidrogénnyomás-álló acélok, színesfémek, felrakó anyagok, öntvények hegesztőanyagainak, bevont elektródák, MIG / TIG / SAW huzalelektródák, porbeles huzalok és fedettívű por + huzal kombinációk kivitelben.

http://www.corweld.hu

Deca

A Deca az egyik élvonalbeli gyártója a hegesztéstechnikai kellékeknek. Folyamatosan növekvő sikerrel van jelen a piacon és már 30 évnél is hosszabb múltra tekint vissza. A Deca célul tűzte ki, hogy minden hegesztéssel foglalkozó igényét kielégíthesse termékeivel. Legyen az ezermester, hivatásos hegesztőmérnök, karbantartó vagy más foglalkozású felhasználó, a Deca megfelelő felszerelést nyújt mindazoknak, akik a legjobb végeredményt szeretnék elérni munkájuk során.

http://www.decaweld.com

Elga

Több mint 60 éve gyárt hegesztési kellékanyagokat és gázokat. A termékeivel azokat a cégeket célozza meg, ahol fontos szerepet tölt be a hegesztés, mint munkafolyamat. Vásárlóinak a piaci élvonalba tartozó termékein túl technikai támogatást is biztosít. Az Elga az első gyártók között volt a hegesztéstechnikában, akik bevezették az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert. 2000 óta az Elga része az ITW Welding Products Groupnak, kellékanyagainak hírnevével hozzájárulva a csoport színvonalához Európaszerte.

http://www.elgawelding.com

EP Systems

Az invertereket gyártó EP Systems 1992-ben, Olaszországban alakult meg. A cég tevékenysége hegesztő- és vágó inverterek fejlesztése és előállítása: mindezt a modern technológiák igénybevételével. Termékei kis méretűek és viszonylag kis súllyal rendelkeznek, emellett viszont tartják a máshol megszokott teljesítményi mutatókat is. Szakembereinek közel 20 éves tapasztalatával alkották meg ezt az egyedi technikát, ami eddig is sok elégedett ügyfelet tudhat magáénak.

http://www.epsystems.it

Ergus Inverters

A TEC.LA (Technology & Labour) 1993 óta foglalkozik inverteres hegesztőgépek tervezésével és gyártásával. Megalakulása óta széles skáláját nyújtja a termékeknek, gondos fejlesztéssel állít elő és szállít megoldásokat magáncélú és hivatásos felhasználóinak a világ minden kontinensére. A TEC.LA célja, hogy vevőorientáltan elégítse ki a gyakorlati és a technológiai oldalról támasztott igényeket, egyaránt. Az előrelátó tervezésű és a professzionális kivitelezésű gépeivel a vállalat folyamatosan képes növelni versenyképességét és részesedését a piacon.

http://www.teclaitalia.com

ESAB

A bevont hegesztőelektróda 1904-es feltalálása utáni lépésként Oscar Kjellberg megalapította az ESAB-ot. Azóta a vállalat folyamatosan javította a meglévő módszereket és anyagokat. Az ESAB ugyanakkor új módszereket is kifejlesztett, hogy meg tudjon felelni a technológiai fejlődés által támasztott kihívásoknak. Ma a vállalat jóformán minden hegesztő és vágóeljáráshoz, valamint felhasználáshoz gyárt hegesztőanyagokat és berendezéseket. Több, mint 100 év folyamatos kutatása, fejlesztése és gyártása tette az ESAB-ot hegesztésben és vágásban a világ vezető vállalatává, továbbá másokhoz nem hasonlítható módon a termékek, a know-how és a szolgáltatások nemzetközi szállítójává.

http://www.esab.co.hu

Fronius

1945-ben, Ausztriában alapította meg cégét Günter Fronius. Fő termékcsoportja a hegesztéstechnikai áramforrások és akkumulátor töltők voltak. A vállalat továbbra is családi tulajdonban áll és hegesztési technológiai osztálya a világszínvonalú minőséget képvisel az ivhegesztés piacán. Európában szintén piacvezető szerepet tölt be.

http://www.fronius.com

GYS

A GYS több mint 40 évvel ezelőtt, Franciaországban kezdte meg fejlesztő és gyártó tevékenységét három termékkategóriában:

* Ívhegesztő gépek: MMA/TIG/MIG és plazmavágók
* Autólakatolási felszerelések (ponthegesztők / MIG / plazmavágók)
* Akkumulátor-töltők

A cég 260 alkalmazottjával és 12500 négyzetméteres gyárbázisával aggresszívan növelte üzleti részesedését az elmúlt évek során.

http://www.gys.fr

ISAF

Az ISAF Group hegesztéstechnikai kellékeket, huzalokat, gázokat, pálcákat gyártó cég. A vállalat célja, hogy olyan termékeket biztosítson, melyekkel a lehető leginkább kiszolgálhassa a vásárlói igényeket. Ezen a piacon jelenlévő erős versenyben az állandó minőséggel, magas rendelkezésre-állással és kedvező árával emelkedik ki.

http://www.isaf.it

Elektrode Jesenice

A cég az egyedüli Szlovén hegesztőanyag-előállító. Termékeit több mint 200 helyen használják a világ 24 országában, a gyártott mennyiség 70%-át exportálják. A termelő tevékenységük nagyjából 250 különböző terméket állít elő. A gyártás és maguk a termékek is számos nemzetközi felügyeleti szervezet ellenőrzésével és tanúsításával rendelkezik.

http://www.elektrode.si

Messer

Az amerikai MG Welding Products hegesztő pálcákat, huzalokat, elektródákat és számos más kellékanyagot gyárt. Rendkívül nagy kapacitású gyártósorral rendelkeznek, a termékeiket maguk fejlesztik, szállítás előtt tesztelik. Amennyiben speciális igényei adódnának vagy szakmai területén kívül eső feladatra kell készülnie, akár még a gyártó fejlesztési-kutatási csoportja is rendelkezésére állhat. Természetesen nem csak a professzionális vásárlói kört célozták meg, éppúgy találhat megfelelő kellékeket a hegesztési munkáihoz egy ezermester vagy karbantartó feladatokat végző személy is.

http://www.messerwelding.com

Migatronic

A hegesztőgépeket gyártó vállalat 1970-ben alakult meg. Termékei, valamint a kutatásokra és fejlesztésekre fordított energiái révén Európában a piaci élvonalba juttatta. A Migatronic vezetőségének elképzelései révén összetett hálózattal fedi le a hegesztéstechnikával kapcsolatos teljes üzleti ciklust a fejlesztéstől, az értékesítésen keresztül a különféle kiegészítő szolgáltatásokig. Átfogó gép-palettája az általános igényeken túl a kiemelt elvárásokat támasztó ipari területig kínál terméket.

http://www.migatronic.co.uk

Miller

1929-ben a Miller Electric egyfős cégként alakult meg Amerikában, mára azonban a világ legnagyobb gyártójának számít az ívhegesztők és a vágófelszerelések piacán. Az alapító tradícióit ma is tovább viszik: masszív felépítésének köszönhetően megbízható és kiváló minőségű termékeket gyártanak napjainkban is. A lassan évszázados munkásság minden Miller vásárló számára elégedettséget biztosít.

http://www.millerwelds.com

Oerlikon

Mióta az Oerlikon összeolvadt más nagy múltú hegesztéstechnikai gyártócéggel és megalakították az Air Liquide Welding csoportot, rengeteg technológiai lehetőséget és megoldást biztosított a hegesztés világának. Eisenbergi gyárában kellékanyagokkal látja el a vásárlói igényeket. Az Oerlikon szintén ISO9001-es tanúsítással rendelkező vállalat, így kifogástalan minőségre számíthatunk, akár elektródáról, akár például egy huzalról legyen szó.

http://www.oerlikon.de

Telwin

A Telwin 1963-as megalapulása óta számos fontos célt elért már. Az újító szellem és a folyamatos kutatások révén új szemléletet és új ötleteket foganatosíthatott meg, többek között a hegesztés és plazmavágás szférában. A vállalat világméretű értékesítési hálóval rendelkezik, a fejlesztései révén joggal válhat az egyik piacvezetővé.

http://www.telwin.com

WECO

A WECO gárdájának professzionális tudása az inverterek tervezésében és fejlesztésében megalapozott hírnevet szerzett a márkának. E tudás mellett időt és pénzt áldoz a technológiai kutatásokra, így folyamatosan fejlődő, a különféle hegesztési folyamatokra specializált termékekkel látja el a piacot. A vállalat célja, hogy olyan kifinomult gépeket biztosítson a hivatásos felhasználók számára, hogy megbízható partnerként tekinthessenek rá a hegesztéstechnika világában.

http://www.weco.it

 

Webbolt! Elérhetőségeink Felújított gépek hirdetései Termékeink Cégbemutató Vissza a főlapra